simonhuizinga.NL

Graag verzorg ik uw

Online Marketing Strategie

“Een online marketing strategie. Klinkt leuk maar wat betekent het voor mij als ondernemer?

Dan kijk ik allereerst naar uw bedrijf. Breng de kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes in kaart en vertaal dit naar een plan om uw klant online beter te bereiken.

Deze strategie kan ik vervolgens van A tot Z uitvoeren dankzij uitgebreide ervaring met het opstellen en behalen van meetbare online groeidoelen. Hoe we dit doel gaan bereiken hangt compleet af van uw situatie en dat kan bijvoorbeeld door de vindbaarheid in Google te verbeteren.

Strategie is onmisbaar om overzicht te behouden over de vele elementen die op je afkomen wanneer je een succesvolle website of webshop wilt runnen. Je kunt een strategie zo moeilijk maken als je wilt maar wij houden van duidelijke plannen met goede onderbouwing. Kort door de bocht: Hoe gaan we de gestelde doelen bereiken?

 Doelgroep analyse;
 Analyse huidige stand van zaken;
 Doelstellingen & realistische verwachtingen;
 KPI’s in kaart brengen;
 Budget onderbouwing en advies.

Vervolgens kan Simonhuizinga.nl ondersteunen in de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van online marketing & advertising. Hierin behoort een training aan uw team ook zeker tot de mogelijkheden.

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN