simonhuizinga.NL

Meer rendement uit uw Google advertenties

 Google Ads

“Wat is Google Ads en hoe kan het mij helpen om de juiste bezoekers naar mijn website te trekken?

Google Ads is het programma dat u kan helpen om effectief te adverteren binnen de zoekmachine van Google. Dit werkt via een veilingssysteem waarin u een bieding doet op zoekwoorden en de manier van afrekenen is per klik. Voordeel van een SEA-campagnes is dat wanneer u de juiste zoekwoord keuzes maakt er enkel advertenties getoond worden aan de juiste doelgroep, op het juiste moment en met de juiste boodschap. Zoals wij zeggen: “Right message at the right time”.

Google AdWords advies

Graag ondersteun ik bij ondere de keuze voor zoekwoorden, advertentieteksten en andere technische elementen voor de perfecte kwaliteitsscore van uw advertenties. Door uw advertenties zo relevant mogelijk te maken vor de zoekopdracht zult u over de lange termijn goedkoper kunnen adverteren dan uw concurrent.

Door het juist instellen en koppelen van verschillende meetprogramma’s is het mogelijk om data op te bouwen over uw campagnes en vervolgens kunnen we deze data inzetten om uw kosten per klik (CPC) of kosten per acquisitie (CPA) te doen verbeteren. Deze analyse nemen wij voor onze rekening zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op de leads en uw klanten.

Wilt u ook uw rendement uit Google AdWords verbeteren? Google Ads campagnes zijn bij Simonhuizinga.nl altijd op maat gemaakt. Deze kostenefficiente campagnes stellen we met uw hulp op en verzorgen we vervolgens tot in de puntjes. Inclusief budgetadvies, bijsturing en rapportages waarin een duidelijk overzicht staat van de kosten en opbrengsten. Hierin kan u van dienst zijn bij de volgende onderdelen van Google Ads:

  Tekstadvertenties;
  Google Shopping;
  Remarketing;
  Display.

 

 

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN