Simonhuizinga.NL

De 2e grootste zoekmachine

 Bing adverteren

“Waarom zou ik de moeite nemen om binnen Bing te adverteren? Bijna iedereen gebruikt toch Google als zoekmachine?

Bing Ads is het advertising platform van Microsoft en naast Amazon momenteel de belangrijkste concurrent of tegenhanger van Google Ads. Hoewel Google verreweg de meestgebruikte zoekmachine is kun je Bing zeker niet links laten liggen als 2e grootste zoekmachine. Het marktaandeel ten opzichte van Google is ongeveer 10% maar stijgt gestaag.

 Qua opzet en veilingssysteem werkt Bing Ads grotendeels hetzelfde als Google Ads. Onze ervaring is dat je tegen een lagere CPC (Cost per Click) beter converterend verkeer binnen kunt halen. Dit heeft te maken met lagere concurrentie binnen de veiling en omdat de doelgroep anders is. Zo staat Bing bijvoorbeeld als standaard zoekbalk onderin het scherm op Windows 10 PC’s.

 Google Ads campagnes importeren in Bing Ads

Om het voor Google adverteerders zo interessant mogelijk te maken om ook te adverteren binnen Bing is het mogelijk om je Ads campagnes 1-op-1 over te zetten naar Bing. Aangezien het aanmaken van campagnes en de advertentieopties vrijwel identiek zijn kan dit een snelle manier zijn om extra omzet te genereren. Hier zitten echter wel enige aandachtspuntjes bij maar hier vertellen we u graag meer over.
Wilt u ook adverteren in Bing? Neem dan eens vrijblijvend contact op met de specialisten van Simonhuizinga.nl

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN